Zestawy cateringowe

’Domówka w stylu Hollywood’

1. chrupiące zielone szparagi z truskawkami, płatkami soli, czerwonym pieprzem, serem kozim
i aceto balsamico

2. plastry pieczonej piersi z kaczki, marynowanej w soku z granatów, podane na musie z białej pietruszki i pierniku

3. 'coctail’ z krewetek, avocado, filetowanego grapefruita i chrupiących sałat z sosem miodowym

4. łódeczki sushi: ryż, łosoś wędzony, imbir marynowany, autorski sos avocado, dodatki

5. melonowe słupki z ogórkowym pappardelle, otoczone miodem z solonymi pistacjami

6. carpaccio z buraka z serem kozim

7. sakwy obfitości: paseczki schabu z morelami moczonymi w śliwowicy

8. krewetkowe chipsy wasabi z masłem orzechowym, cytrynowym avocado, mandarynką, rucolą
i czarnuszką

’Czterdzieste urodziny’

1. plasterki piersi z kaczki marynowanej w whisky, podane na sałacie pak choi z serem camembert i żurawiną

2. avocado nadziewane musem z pieczonego kurczaka w likierze pomarańczowym

3. gruszki z gorgonzollą i orzechami włoskimi w miodzie

4. caprese na pieczonym bakłażanie z aceto balsamico

5. szaszłyczki z pikantnego kurczaka z ananasem

6. kotleciki gryczane na musie pieczarkowym, z korniszonem, pod pikantnym sosem orzechowym

7. 'coctail’ z krewetek, avocado, filetowanego grapefruita i chrupiących sałat z sosem miodowym

8. crostini z sosem Bordeaux, matiasem, rucolą i kiełkami jarmużu

’Wieczór panieński’

1. łódeczki sushi: ryż, wędzony łosoś, imbir marynowany, autorski sos avocado, dodatki

2. tartinki z dynią i cebulą karmelizowaną na czerwonym winie

3. ruloniki z plastrów cukinii z pieczarką pieczoną na ostro, suszoną śliwką, serkiem chrzanowym
i kleksem żurawiny

4. carpaccio z buraka z serem kozim

5. tortilki z wędzonym łososiem, twarożkiem chrzanowym i rucolą

6. rustykalny pasztet wegański na liściach sałaty

7. łódeczki bambusowe z 'potato balls’, zielonym pesto i chrupiącymi warzywami

8. 'coctail’ z krewetek, avocado, filetowanego grapefruita i chrupiących sałat z sosem miodowym

All Rights Reserved