Zestawy cateringowe

Oznaczenia potraw:
W – wegetariańska
V – wegańska
G – bezglutenowa
B – bez nabiału

1.

'Domówka w stylu Hollywood'

  • ’coctail’ (sałatka) z krewetek z roszponką i grillowanym ananasem, podany w kieliszkach do szampana – W/G/B
  • frytki z selera i batatów w marynacie z chilli – W/G/B
  • sałatka z rucolą, mango i granatem – W/G
  • tacos z wołowiną, kukurydzą i pieczoną papryką – B
  • pieczone pałeczki kurczaka na ostro – B
  • koreczki z surimi, karczochem i chrupiącymi kiełkami – W/G/B
  • szparagi z szynką parmeńską, serem pleśniowym i dresingiem z aceto balsamico – G
  • mini omlety z bekonem i puree z zielonego groszku
  • dufinki z dipem ogórkowym – W
  • świeża 'pizza’ arbuzowa – W/G
  • sakiewki z cukinią, twarożkiem i pieczonym burakiem –W
  • guacamole z nachosami – W
  • pasztet warzywny podany na kulis marchwiowym z płatkami pieczonego choriso – G/B
  • chlebek bananowy – W
  • fondue czekoladowe ze świeżymi owocami sezonowymi – W/G

2.

'Czterdzieste urodziny!'

  • tortilki z wędzonym łososiem, twarożkiem i rucolą – W
  • tartaletki z kuminem i pastą jajeczno-pieczarkową – W
  • wytrawne muffinki z fetą, świeżą bazylią i suszonymi pomidorami – W
  • roladki z piersi kurczaka nadziewane śliwką i orzechami – G/B
  • caprese na pieczonym bakłażanie z aceto balsamico – W/G
  • szparagi z szynką parmeńską i serem pleśniowym – G
  • rustykalny pasztet wegański w liściach sałaty – W/G/B
  • gruszki nadziewane serem pleśniowym i orzechami włoskimi – W/G
  • kotleciki ziemniaczane z nadzieniem z pieczarek – W
  • francuskie rogaliki z szynką i serem
  • wielosmakowe kuleczki twarogowe, podane na mini tostach – W
  • sałatka z granatem, serem pleśniowym, rucolą i orzechami – W/G
  • łódeczki z cykorii z pastą twarogową, filetowaną pomarańczą i chili – W/G
  • różnorodne, nietypowe szaszłyczki (tortellini, oliwki, mango, szpinak, salami…)

3.

'Wieczór Panieński'

  • ’coctail’ (sałatka) z krewetek z roszponką i grillowanym ananasem, podany w kieliszkach do szampana – W/G/B
  • frytki z selera i batatów w marynacie z chilli – W/G/B
  • sałatka z rucolą, mango i granatem – W/G
  • tacos z wołowiną, kukurydzą i pieczoną papryką – B
  • pieczone pałeczki kurczaka na ostro – B
  • koreczki z surimi, karczochem i chrupiącymi kiełkami – W/G/B
  • szparagi z szynką parmeńską, serem pleśniowym i dresingiem z aceto balsamico – G
  • mini omlety z bekonem i puree z zielonego groszku
  • dufinki z dipem ogórkowym – W
  • świeża 'pizza’ arbuzowa – W/G
  • sakiewki z cukinią, twarożkiem i pieczonym burakiem –W
  • guacamole z nachosami – W
  • pasztet warzywny podany na kulis marchwiowym z płatkami pieczonego choriso – G/B
  • chlebek bananowy – W
  • fondue czekoladowe ze świeżymi owocami sezonowymi – W/G

4.

'Wegetariański obiad w gronie przyjaciół'

  • ’coctail’ (sałatka) z krewetek z roszponką i grillowanym ananasem, podany w kieliszkach do szampana – W/G/B
  • frytki z selera i batatów w marynacie z chilli – W/G/B
  • sałatka z rucolą, mango i granatem – W/G
  • tacos z wołowiną, kukurydzą i pieczoną papryką – B
  • pieczone pałeczki kurczaka na ostro – B
  • koreczki z surimi, karczochem i chrupiącymi kiełkami – W/G/B
  • szparagi z szynką parmeńską, serem pleśniowym i dresingiem z aceto balsamico – G
  • mini omlety z bekonem i puree z zielonego groszku
  • dufinki z dipem ogórkowym – W
  • świeża 'pizza’ arbuzowa – W/G
  • sakiewki z cukinią, twarożkiem i pieczonym burakiem –W
  • guacamole z nachosami – W
  • pasztet warzywny podany na kulis marchwiowym z płatkami pieczonego choriso – G/B
  • chlebek bananowy – W
  • fondue czekoladowe ze świeżymi owocami sezonowymi – W/G
All Rights Reserved