Catering Wrocław

Niewielki catering na wielkie okazje

Jesteśmy firmą cateringową z Wrocławia, której  specjalnością jest organizowanie przyjęć na wielkie okazje dla niewielkiej ilości osób :). Jeśli potrzebujesz catering firmowy lub imprezowy, to trafiłeś w odpowiednie miejsce.
Zapewniamy catering na imprezy firmowe, domowe i okolicznościowe do 20 osób we Wrocławiu lub okolicach. Do serwowanych dań i potraw używamy wyłącznie świeżych produktów i składników.
U nas możesz zamówić:
– catering okolicznościowy na urodziny lub imieniny
– catering na wieczór panieński lub kawalerski
– catering jubileuszowy na każdą rocznicę  
– event catering, na szkolenie lub spotkanie zawodowe
– catering na imprezę integracyjną lub karnawałową
– catering na standing party lub wernisaż
– catering na spotkanie przyjaciółek lub  futbolowy wieczór,
– catering na  spotkanie towarzyskie z każdego innego powodu.
 Zapewnimy catering odpowiedni do okazji i Twoich potrzeb, abyś Ty przynajmniej ten temat miał 'z głowy’. Z menu, które przedstawiamy poniżej, możesz wybierać według własnego upodobania. My służymy radą i pomocą. Możemy razem dokonywać modyfikacji. W zależności od możliwości klienta może to być tani catering domowy lub na bogato i z przepychem.
Ogarniamy imprezy do 20 osób. Dostarczamy catering do domu, do firmy lub pod inny, wskazany adres.

Zapraszamy do współpracy

Propozycje zestawów cateringowych

Każdemu co innego w duszy gra. Każdy ma inne wymagania, oczekiwania, potrzeby. To, co dla jednego jest skarbem, dla kogoś innego będzie śmieciem. I na odwrót. A wszystko może się zmienić w zależności od sytuacji. Dlatego przygotowaliśmy dla Was różne propozycje cateringu. Może znajdziecie tu właśnie coś dla siebie. Zerknijcie 🙂

Menu

  1.  tortilki z wędzonym łososiem, twarożkiem i rucolą
  2.  ziemniaczane babeczki z brokułami i beszamelem
  3.  tarta ze szpinakiem, fetą i suszonymi pomidorami
  4.  tartaletki z kuminem i pastą jajeczno-pieczarkową
  5.  razowe pieczone pierożki z warzywami
  6.  bquiche z cukinią, rokpolem i pieczarkami
  7.  ruloniki z żółtego sera z musem fasolowym i chrupiącymi kiełkami
  8.  koszyczki francuskie z zapieczoną mozzarellą i suszonymi pomidorami
  9.  sakiewki naleśnikowe z curry z kurczaka
  10.  wytrawne muffinki z fetą, świeżą bazylią i suszonymi pomidorami
  11.  roladki z piersi kurczaka nadziewane śliwką i orzechami
  12.  melon z rokpolem i szynką szwarcwaldzką
  13.  wieżyczki z ogórka z nadzieniem z sezonowych warzyw
  14.  caprese na pieczonym bakłażanie z aceto balsamico
  15.  szparagi z szynką parmeńską i serem pleśniowym
  16.  rustykalny pasztet wegański w liściach sałaty
  17.  carpacio z buraka z serem kozim
  18.  drożdżowe ślimaczki szpinakowe z pieczarkami
  19.  muszle makaronowe z twarożkiem, łososiem i oliwkami
  20.  tartaletki z porem i serem brie
  21.  mini fajitas z kurczakiem i chilli
  22.  rolada łososiowo-szpinakowa
  23.  koszyczki z ciasta francuskiego wypełnione brokułami pod beszamelem
  24.  sakiewki z piersią kurczaka, bryndzą i suszoną śliwką
  25.  samosy z blanszowanym łososiem, ricottą i rozmarynem
  26.  ruloniki z kaszą gryczaną i pieczarkami rumienionymi na boczku
  27.  roladki z piersi kurczaka z serem camembert i żurawiną
  28.  sakwy obfitości: paseczki schabu z morelami moczonymi w śliwowicy
  29.  avocado nadziewane musem z pieczonego kurczaka w likierze pomarańczowym
  30.  mintajki w śliwkowym sosie Bordeaux
  31.  gruszki nadziewane serem pleśniowym i orzechami włoskimi
  32.  kotleciki jęczmienne z sosem rozmarynowym
  33.  tarta z dynią, cebulą karmelizowaną w czerwonym winie i serem pleśniowym
  34. pierożki z soczewicą
  35.  cukinie faszerowane
  36.  placuszki z koprem włoskim
  37.  placuszki z dyni
  38.  tarta z gruszkami i Gorgonzollą
  39.  kotleciki ziemniaczane z nadzieniem z pieczarek
  40.  mini szaszłyki: 1. kulki gryczane, mini mozzarella, pomidorki koktajlowe;
                              2. pieczone mięso, seler naciowy, świeży ananas
  41.  francuskie rogaliki z szynką i serem
  42.  francuzy z blanszowaną botwinką, rumienionymi pieczarkami i serem feta.
  43.  tartinki z pumpernikla z salami, ogórkiem małosolnym, mozzarellą, suszonymi pomidorami i kiełkami lucerny
  44.  łódeczki z kozim serem, szparagami i szynką parmeńską
  45.  ogórkowe wieżyczki z serem rokpol i orzechami
  46.  quiche 'na raz’ z cukinią, fetą i pieczarkami
  47.  wieżyczki z wytrawnych placuszków dyniowych, przekładane serem brie, udekorowane chrupiącymi warzywami
  48.  zapieczone połówki śliwek, owinięte bekonem, nadziane dynią i anchois
  49.  francuzy z piersią kurczaka i pikantnym chatneyem śliwkowym
  50.  kuleczki twarogowe z niespodzianką w środku (np. orzech włoski ;), podane na mini tostach
  51.  'coctail’ z krewetek, avocado, filetowanego grapefruita i chrupiących sałat, podany w kieliszkach martini
  52.  gruszki nadziewane Gorgonzollą i orzechami włoskimi
  53.  plastry pieczonej piersi kaczki, marynowanej w soku z granatów, podane na musie z białej pietruszki i pierniku

Wszystkie nasze potrawy charakteryzują się wykwintnym smakiem i wysoką estetyką wykonania.

All Rights Reserved