Catering Wrocław

Niewielki catering na wielkie okazje

Jesteśmy firmą z Wrocławia, której  specjalnością jest organizowanie cateringu typu 'finger food’, na przyjęcia i imprezy firmowe, domowe, okolicznościowe; do 40 osób; we Wrocławiu i okolicy. 
U nas możesz zamówić:
– catering okolicznościowy na urodziny lub imieniny
– catering na wieczór panieński lub kawalerski
– catering jubileuszowy na każdą rocznicę  
– event catering, na szkolenie lub spotkanie zawodowe
– catering na imprezę integracyjną lub karnawałową
– catering na standing party lub wernisaż
– catering na spotkanie przyjaciółek lub wieczór futbolowy,
– catering na  spotkanie towarzyskie z każdego innego powodu.
 Zapewnimy catering odpowiedni do okazji i Twoich potrzeb. Przygotowane przekąski dowozimy bez dodatkowej opłaty pod wskazany adres.

Zapraszamy do współpracy.

Propozycje zestawów cateringowych

Menu

  1. chrupiące zielone szparagi z truskawkami, płatkami soli, serem kozim i miodowym aceto balsamico
  2. plasterki piersi z kaczki, marynowanej w whisky, podane w sałacie pak choi z serem camembert i żurawiną
  3. ’coctail’ z krewetek, avocado, grapefruita i chrupiących sałat z sosem miodowym
  4. łódeczki sushi: ryż, łosoś wędzony, imbir marynowany, autorski sos avocado, dodatki
  5. gruszki z gorgonzollą i orzechami włoskimi w miodzie
  6. crostini z sosem Bordeaux, matiasem, rucolą i kiełkami jarmużu
  7. łódeczki bambusowe z 'potato balls’, zielonym pesto i chrupiącymi warzywami 
  8. tortilki z wędzonym łososiem, twarożkiem chrzanowym i rucolą
  9.  tartaletki z kuminem i pastą jajeczno-pieczarkową
  10.  wytrawne muffiny z suszonymi pomidorami, fetą i czarnymi oliwkami
  11.  roladki z piersi kurczaka nadziewane śliwką i orzechami
  12.  caprese na pieczonym bakłażanie z aceto balsamico
  13.  rustykalny pasztet wegański na liściach sałaty
  14.  carpacio z buraka z serem kozim
  15.  sakwy obfitości: paseczki schabu z morelami moczonymi w śliwowicy
  16.  avocado nadziewane musem z pieczonego kurczaka w likierze pomarańczowym
  17.  plastry pieczonej piersi kaczki, marynowanej w soku z granatów, podane na musie z białej pietruszki i pierniku
  18. tartinki z dynią i cebulą karmelizowaną na czerwonym winie
  19. krewetkowe chipsy wasabi z masłem orzechowym, cytrynowym avocado, mandarynką, rucolą i czarnuszką
  20. ruloniki z plastrów cukinii z pieczarką pieczoną na ostro, suszoną śliwką, kleksem żurawiny i serkiem chrznowym
  21. szaszłyczki z pikantnego kurczaka i ananasa
  22. kotleciki gryczane na musie pieczarkowym, z korniszonem, pod pikantnym sosem orzechowym
  23. melonowe słupki z ogórkowym pappardelle, otoczone miodem z solonymi pistacjami

Wszystkie nasze potrawy charakteryzują się wykwintnym smakiem i wysoką estetyką wykonania.

All Rights Reserved