Catering Wrocław
Niewielki catering na wielkie okazje
Jesteśmy firmą z Wrocławia, której specjalnością jest organizowanie cateringu typu 'finger food’, na przyjęcia i imprezy firmowe, domowe, okolicznościowe; do 40 osób; we Wrocławiu i okolicy.
U nas możesz zamówić:
– catering okolicznościowy na urodziny lub imieniny
– catering na wieczór panieński lub kawalerski
– catering jubileuszowy na każdą rocznicę
– event catering, na szkolenie lub spotkanie zawodowe
– catering na imprezę integracyjną lub karnawałową
– catering na standing party lub wernisaż
– catering na spotkanie przyjaciółek lub wieczór futbolowy,
– catering na spotkanie towarzyskie z każdego innego powodu.
Zapewnimy catering odpowiedni do okazji i Twoich potrzeb. Przygotowane przekąski dowozimy bez dodatkowej opłaty pod wskazany adres.
Zapraszamy do współpracy.
Menu
- chrupiące zielone szparagi z truskawkami, płatkami soli, serem kozim i miodowym aceto balsamico
- plasterki piersi z kaczki, marynowanej w whisky, podane w sałacie pak choi z serem camembert i żurawiną
- ’coctail’ z krewetek, avocado, grapefruita i chrupiących sałat z sosem miodowym
- łódeczki sushi: ryż, łosoś wędzony, imbir marynowany, autorski sos avocado, dodatki
- gruszki z gorgonzollą i orzechami włoskimi w miodzie
- crostini z sosem Bordeaux, matiasem, rucolą i kiełkami jarmużu
- łódeczki bambusowe z 'potato balls’, zielonym pesto i chrupiącymi warzywami
- tortilki z wędzonym łososiem, twarożkiem chrzanowym i rucolą
- tartaletki z kuminem i pastą jajeczno-pieczarkową
- wytrawne muffiny z suszonymi pomidorami, fetą i czarnymi oliwkami
- roladki z piersi kurczaka nadziewane śliwką i orzechami
- caprese na pieczonym bakłażanie z aceto balsamico
- rustykalny pasztet wegański na liściach sałaty
- carpacio z buraka z serem kozim
- sakwy obfitości: paseczki schabu z morelami moczonymi w śliwowicy
- avocado nadziewane musem z pieczonego kurczaka w likierze pomarańczowym
- plastry pieczonej piersi kaczki, marynowanej w soku z granatów, podane na musie z białej pietruszki i pierniku
- tartinki z dynią i cebulą karmelizowaną na czerwonym winie
- krewetkowe chipsy wasabi z masłem orzechowym, cytrynowym avocado, mandarynką, rucolą i czarnuszką
- ruloniki z plastrów cukinii z pieczarką pieczoną na ostro, suszoną śliwką, kleksem żurawiny i serkiem chrznowym
- szaszłyczki z pikantnego kurczaka i ananasa
- kotleciki gryczane na musie pieczarkowym, z korniszonem, pod pikantnym sosem orzechowym
- melonowe słupki z ogórkowym pappardelle, otoczone miodem z solonymi pistacjami
All Rights Reserved