Catering Wrocław
Niewielki catering na imprezy okolicznościowe
Szukasz smacznego, eleganckiego i sprawdzonego cateringu we Wrocławiu? Jeśli tak, to dobrze trafiłeś, ponieważ oferujemy zarówno catering domowy, jak również catering na imprezy okolicznościowe. Co więcej, nasze usługi kierujemy zarówno do klientów indywidualnych, jak i do firm, które oczekują najwyższej jakości obsługi.
Przede wszystkim zapewniamy kompleksowy catering typu finger food, który świetnie sprawdza się przy różnych okazjach. Na przykład, przygotowujemy poczęstunki na urodziny, spotkania rodzinne, jubileusze, wieczory panieńskie i kawalerskie. Ponadto, nasza oferta doskonale pasuje także do firmowych eventów i spotkań biznesowych. Dzięki temu możesz być pewien, że znajdziesz u nas rozwiązanie dopasowane do każdej sytuacji.
Co istotne, obsługujemy wydarzenia do 40 osób, a zatem gwarantujemy kameralny charakter spotkania połączony z profesjonalną organizacją. W efekcie nasi klienci otrzymują nie tylko doskonały smak potraw, ale również estetyczną i elegancką prezentację dań.
Dodatkowo, działamy głównie na terenie Wrocławia i okolic. Dlatego właśnie zawsze możesz liczyć na świeże, starannie przygotowane potrawy dostarczane wprost pod wskazany adres. W rezultacie nasz catering na imprezy to gwarancja satysfakcji, punktualności i kompleksowej obsługi na najwyższym poziomie.
Podsumowując, zapraszamy do skorzystania z naszej oferty – bo nawet niewielki catering może stworzyć naprawdę wielkie wrażenie. Z jednej strony dajemy Ci pewność niezawodności, z drugiej strony zapewniamy smak i elegancję, które wyróżnią Twoje przyjęcie.
U nas możesz zamówić:
Zapraszamy do współpracy.
Menu
- chrupiące zielone szparagi z truskawkami, płatkami soli, serem kozim i miodowym aceto balsamico
- plasterki piersi z kaczki, marynowanej w whisky, podane w sałacie pak choi z serem camembert i żurawiną
- ’coctail’ z krewetek, avocado, grapefruita i chrupiących sałat z sosem miodowym
- łódeczki sushi: ryż, łosoś wędzony, imbir marynowany, autorski sos avocado, dodatki
- gruszki z gorgonzollą i orzechami włoskimi w miodzie
- crostini z sosem Bordeaux, matiasem, rucolą i kiełkami jarmużu
- łódeczki bambusowe z 'potato balls’, zielonym pesto i chrupiącymi warzywami
- tortilki z wędzonym łososiem, twarożkiem chrzanowym i rucolą
- tartaletki z kuminem i pastą jajeczno-pieczarkową
- wytrawne muffiny z suszonymi pomidorami, fetą i czarnymi oliwkami
- roladki z piersi kurczaka nadziewane śliwką i orzechami
- caprese na pieczonym bakłażanie z aceto balsamico
- rustykalny pasztet wegański na liściach sałaty
- carpacio z buraka z serem kozim
- sakwy obfitości: paseczki schabu z morelami moczonymi w śliwowicy
- avocado nadziewane musem z pieczonego kurczaka w likierze pomarańczowym
- plastry pieczonej piersi kaczki, marynowanej w soku z granatów, podane na musie z białej pietruszki i pierniku
- tartinki z dynią i cebulą karmelizowaną na czerwonym winie
- krewetkowe chipsy wasabi z masłem orzechowym, cytrynowym avocado, mandarynką, rucolą i czarnuszką
- ruloniki z plastrów cukinii z pieczarką pieczoną na ostro, suszoną śliwką, kleksem żurawiny i serkiem chrznowym
- szaszłyczki z pikantnego kurczaka i ananasa
- kotleciki gryczane na musie pieczarkowym, z korniszonem, pod pikantnym sosem orzechowym
- melonowe słupki z ogórkowym pappardelle, otoczone miodem z solonymi pistacjami